28 May 2014

taraaaa.kita guna set ni pulak ya.sgt high demand!
BABIESBLINKLIMITEDBABIESBLINKLIMITED!

KELEBIHAN SET BABIES BLINK LIMITED EDITION :
  • Bau yang sangat wangi... Cam nak makan tau... Bau Strawberry dia memang Nyummmy sangat2 :D
  • Formula baru dengan pilihan buah organik malah bahan yang Berkualiti & Terbaik dalam setiap Krim
  • Ianya Bertindak dengan lebih Cepat berbanding Sebelom ini
  • Memberikan penyerapan yang sangat bagus
  • Isian lebih Padat & Penuh
  • Memberikan kesan pencerahan 12 kali ganda dari ejen pencerahan yang biasa
  • Dengan pemilihan Susu Buah Strawberry , Ianya mampu untuk melembutkan permukaan kulit dengan lebih mudah & mendalam
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12 tahun
  • Dengan Formula yang telah di upgrade, Babies Blink LE ini sangat sesuai dengan kulit Asia
  • Jika uolls banyak berada di luar Office & terdedah dengan sinaran Matahari, Set ini memang SANGAT SESUAI untuk uolls...
  • 1 Set unt penggunaan selama 1 Bulan 1 Minggu
  • Kesan seawal 2 Minggu (Tapi bergantung pada keserasian kulit juga ye :)
  • Sangat berkesan unt Merawat Parut, Kulit Kusam , Jerawat , Jeragat



YG KIRI TU BABIES BLINK LIMITED STRAWBERRRY! 


YG ATAS TU BABIES BLINK LIMITED STRAWBERRY

DENGAN NEW FORMULA!!!!
BAU YG SANGAT2 WANGI!!!!!
1,000,000 MG PERCERAHAN + AGENT PERAWATAN!!!

SET BABIES BLINK LIMITED EDITION MENGANDUNGI :
1. White Cream : 20 Gram
2. DD Cream : 20 Gram
3. Serum Strawberry : 30 ml
4. Vanilla White Soap : 110 Gram


HARGA PASARAN RM95
HARGA KAK TIE RM75( LIMITED TIME)
SMS SAJE YA 0139482568!




16 January 2014

FULL SET ANNA COSMETICS

lama tk apdet set kecantikan paling meletup ni..set anna cosmetics since 2009 lg..mknanya produk ni still bertahan n masih menjadi pilihan ramai..satu lg sebab ia sangat berkesan!

entry kali ini sis nk pomot tentang toner anna cosmetics..sangat laris ya untuk mengetatkan liang2 roma kt muka selepas basuh muka ituu..atau dengan kata lain mengecilkan pori2 muka..muka jadi licin bak satin..tk nmpak bintik2 macam ruam tu..

TONER N SABUN: RM15 EACH


entry kedua ~set full anna cosmetics




KETERANGAN~~

Set Krim Anna Cosmetics (WHITENING) - HIGHLY RECOMMENDED! 
Set Anna Cosmetics ini ternyata berkesan dengan cepat untuk membasmi apa jua jenis jerawat dan kesan parut akibat jerawat, selain itu mampu memadamkan kesan jeragat dalam masa yang singkat, sesuai untuk semua jenis kulit. Set ini juga berfungsi sebagai pemutih wajah serta melembutkan kulit muka, pilihan utama penduduk Thailand dalam masalah muka berjerawat dan berjeragat, amat sesuai digunakan kpd mereka yg mengalami masalah jerawat (semua jenis jerawat).


5 GRAM (Natural HERBAL Product with VITAMIN E)

Terdiri dari 3 jenis krim:

1) Whitening Day Cream SPF 30 (Tudung Biru Muda)
* UV Protection, Kecutkn jerawat, Cerahkan kulit tanpa penggelupasan

2) Krim Buah (Tudung Biru Gelap)
* Anti- wrinkle, Kecutkn jerawat baru & lama, Hilangkan jeragat
* Boleh pakai Krim Buah dan Krim Siang secara bergili-gilir atau sekaligus sekiranya mempunyai masalah jerawat yg serius

3) Whitening NIght Cream + Kunyit (Tudung HIjau Muda)
 * Kecutkan jerawat, Pudarkan parut dan Cerahkn kulit tanpa penggelupasan~paling laris!

 4) Toner Anna
* Disapu 1@2 kali sehari selepas mencuci muka dengan Sabun Anna Herbal~paling laris

5) Sabun Anna Herbal
 * Mencuci muka 1@2 kali sehari 

boleh beli asing2 @rm15 each..+postage rm6..atau full set rm78 inc postage

hubungi kak yatie ya 0139482568..jom cantik sama2!


21 August 2013

ARCHE PEARL CREAM

tahu khasiat serbuk mutiara?
serbuk mutiara mempunyai asid amino dimana kekurangannya akan menyebabkan kulit kelihatan kasar, kurang nutrient, tua dan berkedut

sejarah penggunaan serbuk mutiara
rahsia formulasi serbuk mutiara diwarisi dari generasai ke generasi oleh doktor istana dan digunakan secara meluas oleh perubatan cina, kesihatan dan kecantikan..Ini merupakan rahsia kecantikan kulit dan wajah maharani2 cina sejak 4000 tahun yg lepas..
haaa..tertarik kan dengan serbuk mutiara ni..takpe22..kalo susah sgt nk dpt serbuk mutiara ni..kak tie ada menjual krim superb yg berasaskan serbuk mutiara..memperkenalkan ARCHE PEARL CREAM...

ARCHE PEARL CREAM
SANGAT MURAH DAN BERKESAN !
TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA.

Krim yg SANGAT POPULAR sejak dahulu lg di Thailand, China, Malaysia, Vietnam, Cambodia, dll. 
Diformulasi dari serbuk mutiara.

Promosi :

3 gram = RM15

✔ menghapuskan jerawat, parut, freckles, melasma, bintik gelap
✔ mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ menghilangkan kedut di muka
✔ boleh digunakan sbg krim asas dan pelindung UV
✔ boleh di gunakan 2x sehari pg dan malam selepas mandi
✔ boleh digunakan oleh lelaki dan wanita





ni haaa..artis ponguna krim arche ni..tengok2




krim ni teksturnya halus..boleh wt bb cream..nk cuba jom sms kak yatie~0139482568





17 August 2013

RESTOK!

kak yatie telah merestok beberapa produk best yang sgt laku keras..hihi..alhamdulillah customer yang mencuba fes time akan repeat order.sebab apa..sebab ia sgt berkesan..ni ha produknya yang akk duk restok hari2 tu..
krim kunyit anna cosmetic
full set anna cosmetic
krim siang n malam polla
sabun collagen
sabun gluta kojic
krim susu beras

krim kunyit anna cosmetic~rm15/pcs..sms kak tie 013-9482568




full set anna cosmetic~sabun+toner+krim siang+krim malam+krim kunyit~rm75 


krim siang polla+krim malam polla~ rm30

set collagen plus vit e

krim susu beras AAA










26 June 2013

Ni pulak entry untuk sayang2 yg suka produk susu beras yang bau ala pandan2 tu..bes baunya sbb di buat dari beras wangi original dari thailand..
ada set2 nya tau..
                                                                       SET 1
SABUN SUSU BERAS 3KETUL+ KRIM SUSU BERAS AAA
RM30 TERMASUK POSLAJU SEMENANJUNG


SET 2
SABUN SUSU BERAS 3 KETUL+ KRIM SUSU BERAS+ KRIM KUNYIT ANNA COSMETIC+ SCRUB FOAM SUSU BERAS
RM60 TERMASUK POSLAJU

SET 3

SABUN SUSU BERAS 3 KETUL
RM15 TERMASUK POS








ASSALAM....

ramai yg sms kak yatie tanya pasal set penjagaan kulit ANNA COSMETIC..sebab diorang dah rasa keberkesanan krim kunyit ANNA COSMETIC tu kann..sebenarnya kak yatie pon ada jual set ANNA COSMETIC ni..jom kita tgk..pastu jgn lupa SMS untuk order ya..
SMS 0139482568

HARGA RM78 TERMASUK POS 

SET MENGANDUNGI 
1PCS KRIM KUNYIT
1PCS KRIM MALAM
1PCS KRIM SIANG
1 BAR SABUN MUKA
1 BOTOL TONER

SO 5 ITEM SEMUA...
KHASIATNYA..TENTULAH UTK KECANTIKAN KULIT..GEBUS2 MULUS2..
PRODUK NI MENDAPAT KEPERCAYAAN DR GADIS2 THAILAND TAU..TGKLA KULIT DORANG NI..HALUS MULUS KAN...


16 June 2013

SAJE2 NK KONGSI CRITA..
Utk makluman semua, ramai yg confused dgn packaging Bedak Tanaka ni.. Meh sini,saya nk terangkan actually Bedak Tanaka yg 4 colour tu adalah TANAKA ORIGINAL dari Myanmar yea.ada 4 colour tu terdiri drp 4 aroma., Jasmine (white), Rose (pink), Lemon (green) and Original Tanaka (beige).

Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling ats nama dia.

Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA.. Bezanya hanyalah pd label...So x pyh nk buat conclusion yg TANAKA tu fake and x btl la.

TATE by D.E.A tu yg sbnrnye betul and original, benda nye SAMA je yer.. Benda yg sama, kualiti yg sama tp harga berlainan. TATE by D.E.A mahal skt dr ORIGINAL TANAKA..,, sbb apa tau, Sbb label and brand nye., Nora Danish kan retis..

So kat sini terpulang sapa2 yg rasa nk beli yg murah sket,beli yg tanaka myanmar tu..nk yg mahal sket beli yg nora danish punya tu..benda yg sama shj..nak lagi senang order jer dua2..leh compare sendiri..tepuk dada tnya selera..

SEMESTINYA DUA2 YG ORIGINAL..
HARAP MAKLUM SEMUA YER..

SMS UTK BORONG BEDAK TANAKA TERMURAH 
0139482568