7 October 2014

SET PENCERAHAN ANNA COSMETICS

SET ANNA COSMETICS ORIGINAL
set pencerahan kulit yang sangat ohsem..

95% PENGGUNA AMAT BERPUASHATI MENGGUNAKAN PRODUK PENCERAHAN ANNA COSMETICS
set mengandungi
sabun herba
toner
krim kunyit
krim malam
krim siang

perubahan kulit muka boleh di lihat dlm masa seminggu aje..WOW!

cara pakai set pencerahan anna cosmetics
cuci muka dengan sabun herba anna cosmetics pagi dan malam
siang hari pakai krim siang
malam pakai krim kunyit+krim buah(krim malam)..krim malam dan krim kunyit boleh juga di selang seli
harga baik hati kak tie nk bagi  rm60 sahaja
jangan lupa add fb untuk butiran lanjut...




23 September 2014

memperkenalkan TANYAPORN Be-Fit Garcinia Cambogia Slimming

Thanyaporn Be-Fit Garcinia Cambogia Slimming Pills

1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg garcinia combogia.
60 capsules / bottle
Ambil 2-3 capsules sebelum tidur.


HARGA OFFER TERKINI:
1 BOTOL=RM45.00 
Postage rm7sm/10ss

3 BOTOL (1 SET)=RM135.00 + FREE POSTAGE

Thanyaporn Be-Fit Garcinia Cambogia Slimming Pills
Untuk megurangkan berat badan. Thanyaporn Be-Fit mengandungi Garcinia Cambogia- yang digunakan sejak dahulu untuk melancarkan perkumuhan (laksatif-julap) dan dengan itu mengurangkan berat badan.

Fungsi Garcinia Cambogia

Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai ejen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu :

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Mengurangkan nafsu untuk makan
Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Membakar lemak berlebihan dengan pantas
Mengawal berat badan dengan mudah

Tiada kesan sampingan yang negatif

Kebaikan Garcinia Cambogia:

Berkesan mengurangkan berat badan
Menghalang selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurang kolesterol
Menambahkan tenaga
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman


1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg garcinia combogia.






BUAH ASAM KEPING( GARCINIA CAMBOGIA)


9 September 2014

SET PENCERAHAN PALING HOT

assalamualaikum..
entry kali ini kak tie nk kedepankan set pencerahan yang semakin laku di pasaran ni..haa kepada sesiapa yang mengalami jeragat dan parut jerawat..ini merupakan berita baik untuk anda..

SET PENCERAHAN POLLA SKINCARE
jom kita berkenalan dengan skincare ni ya.
Polla Anti-Acne dan Whitening Day Cream diformulasikan secara khusus untuk memberikan bantuan maksimum dari jerawat, dan memberikan kulit lebih cerah dgn penggunaan setiap hari. Menghalang jerawat dan mencerahkan kulit anda dgn pantas.
set ni ada 2 pcs je krim malam dan krim siang..tapi untuk lebih efektif kak tie sarankan amik sekali dengan sabun herbal polla
cara2 nak guna macam ni 
Consists of two items:
1. Polla Anti-Acne (botol pink~night cream) and Anti-Melasma Whitening Day Cream(botol biru)

Polla anti-Acne Whitening Day Cream is specially formulated to give you maximum relief from acne, and to give your skin a visibly lighter and clearer radiance when you use it daily. Remove all blemishes to let your face white and soft with effective UV protection.

Ingredients :
Kojic acid, a fast-acting anti-acne agent and whitener. allantoin extract, a natural anti-aging agent, Vitamin C whitener, and Vitamin B3.

FOR BEST RESULTS:
After cleansing your face in the morning, gently massage a small amount into your skin where needed, until completely absorbed. For optimum whitening and acne free results, use with Polla Anti-Melasma Night Cream.


2. Polla Anti-Melasma Whitening Night Cream

Polla Anti-Melasma Whitening Night Cream is a specially-formulated night cream designed to whiten your skin as you sleep!

Ingredients:
Concentrations of Arbutin (Bearberry Extract), a powerful and safe skin whitener, Vitamins E and B3 and titanium oxide, a UV protector.


jadi dah ada 2 krim tu kita guna sekali ngan sabun dia,,polla herbal soap..








HARGA 1 SET
RM50 SEMENANJUNG
RM60 SABAH N SARAWAK
CALL/SMS 0139482568 




10 August 2014

SABUN USA BHA BLACKSPOT K BROTHERS ~KOTAK PINK

sabun usa bha k brothers ni yg kotak berwarna pink..bau strawberry yg sangat segar. berfungsi untuk merawat jerawat dan memutihkan kulit wajah..berkesan dlm masa 4 hari..rugi x cuba tau..
HARGA 2 KETUL RM10
SEDOZEN RM4O
POSTAGE RM6
SMS KAK TIE YA: 0139482568


SABUN USA K BROTHERS ORIGINAL

sabun keluaran k brothers ini sangat mujarab untuk memudarkan jeragat dan parut hitam..muka berseri2 selepas 4 hari penggunaan..
K BROTHERS SABUN USA FOR BLACKSPOT
2 KETUL RM10
POSTAGE RM6
1 DOZEN RM40
AMAT BERKESAN UTK MENGHILANGKAN JERAGAT DAN MEMUTIHKAN KULIT MUKA
SMS 0139482568



PILIHAN RAMAI SINCE 1989



16 January 2014

FULL SET ANNA COSMETICS

lama tk apdet set kecantikan paling meletup ni..set anna cosmetics since 2009 lg..mknanya produk ni still bertahan n masih menjadi pilihan ramai..satu lg sebab ia sangat berkesan!

entry kali ini sis nk pomot tentang toner anna cosmetics..sangat laris ya untuk mengetatkan liang2 roma kt muka selepas basuh muka ituu..atau dengan kata lain mengecilkan pori2 muka..muka jadi licin bak satin..tk nmpak bintik2 macam ruam tu..

TONER N SABUN: RM15 EACH


entry kedua ~set full anna cosmetics




KETERANGAN~~

Set Krim Anna Cosmetics (WHITENING) - HIGHLY RECOMMENDED! 
Set Anna Cosmetics ini ternyata berkesan dengan cepat untuk membasmi apa jua jenis jerawat dan kesan parut akibat jerawat, selain itu mampu memadamkan kesan jeragat dalam masa yang singkat, sesuai untuk semua jenis kulit. Set ini juga berfungsi sebagai pemutih wajah serta melembutkan kulit muka, pilihan utama penduduk Thailand dalam masalah muka berjerawat dan berjeragat, amat sesuai digunakan kpd mereka yg mengalami masalah jerawat (semua jenis jerawat).


5 GRAM (Natural HERBAL Product with VITAMIN E)

Terdiri dari 3 jenis krim:

1) Whitening Day Cream SPF 30 (Tudung Biru Muda)
* UV Protection, Kecutkn jerawat, Cerahkan kulit tanpa penggelupasan

2) Krim Buah (Tudung Biru Gelap)
* Anti- wrinkle, Kecutkn jerawat baru & lama, Hilangkan jeragat
* Boleh pakai Krim Buah dan Krim Siang secara bergili-gilir atau sekaligus sekiranya mempunyai masalah jerawat yg serius

3) Whitening NIght Cream + Kunyit (Tudung HIjau Muda)
 * Kecutkan jerawat, Pudarkan parut dan Cerahkn kulit tanpa penggelupasan~paling laris!

 4) Toner Anna
* Disapu 1@2 kali sehari selepas mencuci muka dengan Sabun Anna Herbal~paling laris

5) Sabun Anna Herbal
 * Mencuci muka 1@2 kali sehari 

boleh beli asing2 @rm15 each..+postage rm6..atau full set rm78 inc postage

hubungi kak yatie ya 0139482568..jom cantik sama2!


21 August 2013

ARCHE PEARL CREAM

tahu khasiat serbuk mutiara?
serbuk mutiara mempunyai asid amino dimana kekurangannya akan menyebabkan kulit kelihatan kasar, kurang nutrient, tua dan berkedut

sejarah penggunaan serbuk mutiara
rahsia formulasi serbuk mutiara diwarisi dari generasai ke generasi oleh doktor istana dan digunakan secara meluas oleh perubatan cina, kesihatan dan kecantikan..Ini merupakan rahsia kecantikan kulit dan wajah maharani2 cina sejak 4000 tahun yg lepas..
haaa..tertarik kan dengan serbuk mutiara ni..takpe22..kalo susah sgt nk dpt serbuk mutiara ni..kak tie ada menjual krim superb yg berasaskan serbuk mutiara..memperkenalkan ARCHE PEARL CREAM...

ARCHE PEARL CREAM
SANGAT MURAH DAN BERKESAN !
TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA.

Krim yg SANGAT POPULAR sejak dahulu lg di Thailand, China, Malaysia, Vietnam, Cambodia, dll. 
Diformulasi dari serbuk mutiara.

Promosi :

3 gram = RM15

✔ menghapuskan jerawat, parut, freckles, melasma, bintik gelap
✔ mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ menghilangkan kedut di muka
✔ boleh digunakan sbg krim asas dan pelindung UV
✔ boleh di gunakan 2x sehari pg dan malam selepas mandi
✔ boleh digunakan oleh lelaki dan wanita





ni haaa..artis ponguna krim arche ni..tengok2




krim ni teksturnya halus..boleh wt bb cream..nk cuba jom sms kak yatie~0139482568